Poradna - Revma, artróza, artritida

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Artritida

Jak na Artritidu ?

Odpovědi na otázku

Masti sice trochu od bolesti uleví,ale nevyřeší příčinu bolesti kloubů, kterou může být nedostatečná výživa nebo opotřebení chrupavky. Dejte svým kloubům to, co opravdu potřebují, aby vás už pohyb nebolel a mohli jste si života užívat, ne jen přežívat. Mému manželovi i bratrovi velice pomohl s bolestí kolen český produkt - čistě přírodní bylinný, který nemá obdoby v kloubní výživě. Obsahuje organicky vázaný vápník, který má vstřebatelnost až 50% (děžně dostupné preparáty mají vstřebatelnost 5-9%). Navíc upravuje Ph organismu(nerovnováha má za následek dnu, revma, ekzémy...). Pro více informací mne kontaktujte mailem jjaayy@seznam.cz. Velice ráda se vám budu věnovat.
Skus med a cukor,alebo sprej do ust. Alebo ocot s vodou
rehabilitace se cviky od fyzioterapetua
navrhuji koňskou mast
Masti s kostivalem, nebo arnikou jsou výborné nebo se podivat do babských rad .
kostivalová mast
kostivalová mast
Bobkový list je dobrý.
z česneku vybrat vnitřní část, která má žlutou barvu, je hůře stravitelná a zapachá
masti s kostivalem, nebo arnikou jsou výborné
Doporučuji knihu Jak vyzrát na artritidu - Rychlá cesta ke zdraví a pohodě. Nakladatel Reader´s Digest Výběr.
Artritida je zánět kloubů, pomáhá Wobenzym .. (jen nevím, proč je to pod nadpisem: Aby po česneku nepáchlo z úst ..? :-) )
Taky ji trpím.Babská rada říká,že je dobré dát do koupele bobkobý list.Taky existuje kniha,Kak vyzrát na artritidu,možná poradí.